Lógó jewellery logo home page

Adatvédelmi Tájékoztató

 

Elérhetőség:

Teljes hivatalos név: Vadász Virág adószámmal rendelkező magánszemély

Postai cím: Magyarország, 9024 Győr, Roosevelt utca 8. 3/3

E-mail cím: logologohandmade@gmail.com

 

1. Milyen személyes adatokat kezelek és miért?

A személyes adatok az, ami egyértelműen lehetővé teszi az egyén pontosságát

azonosítás.

A következő személyes adatokat a logojewellery.net oldalon kezelem, a jogalap pontos

az alábbiak megjelölésével:

KOMMUNIKÁCIÓS ADATOK

Ez magában foglal minden olyan üzenetet, amelyet a weboldalon, az e-mailen vagy a közösségen keresztül küld

média üzenetben vagy bármilyen kommunikációs formában küldi el nekem.

Feldolgozom és megőrzöm ezeket az adatokat annak érdekében, hogy teljesíthessem a

megrendeléseket, és jogalapok biztosítása a jogi követelések esetén.

Ennek feldolgozásának jogalapja a felhasználó bizonyítható érdeklődése az iránt

tevékenységemért, ami a nekem címzett üzenetekben is tükröződik.

VÁSÁRLÓ ADATAI

Ami tartalmazza a termékek és szolgáltatások vásárlásával kapcsolatos összes adatot

például az ügyfél neve, szállítási és számlázási címe, e-mail címe,

telefonszám, megvásárolt termék részletei.

Feldolgozom ezeket az adatokat a megrendelések sikeres teljesítése érdekében

jogilag korrekt nyilvántartással rendelkezik a vásárlásokról.

Az adatok tárolásának jogalapja a megrendeléssel kötött szerződés teljesítése a

a vevő és a Függő ékszerek között.

FELHASZNÁLÓ RÉSZLETEK

Amely tartalmazza a weboldal használata során keletkezett adatokat, ami lehetséges

technikailag működjön a helyszín biztonsága érdekében

tárolja a felhasználói tevékenységek biztonsági másolatait, és ez mindig lehetséges

hozzáférhet a legrelevánsabb tartalomhoz.

Az adatok feldolgozásának jogalapja a felhasználó egyértelmű érdeke a

tevékenységeimhez, amelyek biztosítása és a helyszín műszaki üzemeltetése

ezeket tárolni kell.

MŰSZAKI ADATOK

Ami tartalmazza a webhely használata során keletkezett adatokat, például az IP-címet, a

bejelentkezési adatok, böngésző adatai, az egyes oldalak látogatásának ideje,

oldalmegtekintések és navigációs útvonalak, oldalmegtekintések száma és

idő, időzónák és eszközinformációk, amelyekkel megtekintheti az oldalt.

Az adatok forrása az elemző szoftverem.

Ezeket az adatokat a felhasználói szokások elemzése céljából dolgozom fel

az oldalon biztonságosan üzemeltetem a webhelyemet, és mindegyiket megértem

a marketing döntéseim hasznossága.

Az adatok feldolgozásának jogalapja a felhasználó egyértelmű érdeke a

tevékenységemet, ami lehetővé teszi számomra, hogy megfeleljek a biztonsági elvárásoknak

Helyesen dolgozom fel ezeket az adatokat, és felhasználom a vállalkozásom növekedéséhez

a hatékonyabb működés érdekében.

PIACI ADATOK

A látogató preferenciáit az jelenti, hogy milyen marketing tartalmat kapnak

üdvözlöm tőlem. Feldolgozom ezeket az adatokat, hogy a

részvétel nyereményjátékban és termékeim / szolgáltatásaimért

küldjön egy kapcsolódó hirdetést, amely iránt a felhasználó érdeklődést mutatott.

Az adatok feldolgozásának jogalapja a felhasználó egyértelmű érdeke a

vállalkozásom számára, ami lehetővé teszi számomra a biztonságot

Ezeket az adatokat a várakozásoknak megfelelően dolgozom fel, és bővítem az üzletet

használja a hatékonyabb működéshez.

Időről időre felhasználhatom az összegyűjtött adatokat, például célzott, releváns célokra

hirdetéseket adhat a Facebook ™ platformon vagy különféle dinamikus formában

hirdetési helyeket és mérje meg a hirdetések hatékonyságát.

Az adatok feldolgozásának jogalapja a felhasználó egyértelmű érdeke a

vállalkozásom számára, ami lehetővé teszi számomra a biztonságot

Ezeket az adatokat a várakozásoknak megfelelően dolgozom fel, és bővítem az üzletet

használja a hatékonyabb működéshez.

Tevékenységem során nem gyűjtök olyan érzékeny adatokat, mint etnikum, vallás

hozzáállás, szexuális élet és orientáció, politikai vélemények és szakszervezetek

tagsági vagy egészségügyi háttér, valamint genetikai vagy biometrikus információk.

 

2, Hogyan gyűjthetek adatokat?

Gyűjthetek személyes adatokat a felhasználó által biztosított módon

nekem (például megrendelés vagy üzenet küldésével).

Ezenkívül bizonyos adatokat automatikusan gyűjt a webhely

mint például az úgynevezett „sütik” és hasonló technológiák. Ezek csak a felhasználó

miután hozzájárulásukat megadták.

Bizonyos adatokat külső partnerektől kapok, például elemzési szolgáltatóktól,

például a Google (nem uniós partner), hirdetési hálózatok, például a Facebook ™ (az EU-ban)

partner) és fizetési partnerek, például a PayPal (az EU-ban)

külső partner).

 

3, Gyakorlati lépéseim az adatvédelemhez

A Hanging Jewellery számára rendkívül fontos a felhasználók adatainak védelme, és

az alkalmazandó előírások betartása. Ezért a webhely magánélet védelme volt

hatásvizsgálat után összeállítom az összegyűjtött adatok listáját, azok szükségességét

valamint annak jogalapja és jogi megfelelősége.

SSL az űrlapokon megadott és az oldalon létrehozott információk védelméhez

Az egész webhelyen tanúsítást alkalmazok (Let's Encrypt Authority X3 tanúsítás).

Prémium biztonsági szoftver, amely megvédi webhelyét a támadásoktól

(iThemes Security Pro) Úgynevezett „durva erőt” és vírustámadásokat alkalmazok

védeni a tárolt adatokat.

Vásárlás és felhasználói adatok a webhely adatbázisában titkosított formában

(álnéven), így azokat egy külső fél nem tudja elolvasni.

Ezt az adatvédelmi nyilatkozatot űrlapokon keresztül juttatom el a felhasználókhoz

személyes adatok kezelésével kapcsolatos információk kéréséért, személyes

módosítani vagy törölni az adataikat.

 

Néha a szolgáltató partnereimre van szükség a vállalkozásomhoz

adatokat szolgáltat (például tárhelyszolgáltató, futárcég, hírlevél)

szoftver).

Ilyen esetben mindig a GDPR rendelet követelményeinek való megfelelés mellett döntök

amerikai székhelyű partner esetén pedig az EU – USA adatvédelmi pajzs

részt venni egy adatvédelmi kezdeményezésben és egy adatkezelési szerződésben

dokumentumok velük, biztosítva az adatok felelősségteljes kezelését.

 

4, Marketing kommunikáció

Küldhetek üzeneteket is, amikor leiratkozik a marketingkommunikációról, de

csak a megrendelések teljesítésére.

 

5, Megjegyzés a személyes adatokról

Előfordul, hogy bizonyos személyes adatokat meg kell osztani bizonyosokkal

partnereimmel a normális üzleti élet fenntartása érdekében:

-IT szolgáltatók, valamint a számítógépes rendszerek hibaelhárítása és karbantartása

szolgáltatók

-Szakértői partnerek, például ügyvédek, könyvelők, bankárok, biztosítók

-Kormányzati ügynökségek, amelyek beszámolnak a tevékenységeimről

-Fizetési szolgáltatók, akik biztonságosan kezelik a hitelkártya adatait

-Futárszolgálatok, akik teljesítik a beérkező megrendeléseket a megadott szállítási címre

Nemzetközi adatátvitel

A felhasználói adatokra néha szükség van az üzleti műveletek fenntartásához

megosztani az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívüli szolgáltatókkal.

Sok esetben az EGT-n kívüli országok nem biztosítják ugyanolyan szintű védelmet

ezért az európai törvények tiltják az adatok megfelelő körülmények közötti exportját

megfelelés hiányában.

Amikor a személyes adatokat az EGT-n kívül továbbítják, a 3. cikknek megfelelően fogom megtenni.

Az 1. szakaszban tárgyalt lépéseken túl az alábbiak érvényesek az adatok biztonságos feldolgozására

azért, hogy:

-Csak olyan országoknak küldök adatokat, amelyeket az Európai Bizottság

adatvédelmi szempontból helyénvalónak tartja.

-Csak olyan USA-alapú szolgáltatásokat használok, amelyek az EU-USA adatvédelem részét képezik

Shield adatbiztonsági kezdeményezése.

Ha a fentiek nem teljesülnek, akkor a felhasználók kifejezett hozzájárulását kérem ehhez

adatátvitelre. A hozzájárulás bármikor visszavonható.

Linkek külső webhelyekre

Ez a webhely alkalmanként tartalmaz linkeket külső webhelyekre vagy azokról

beágyazott kódrészletek, amelyek működtetik a külső szolgáltatásokat

biztosítani.

Kattintson ezekre a linkekre vagy beágyazott megoldások használatával

lehetővé teszi a külső partnerek számára, hogy adatokat gyűjtsenek a felhasználókról.

Bár mindent megteszek a partnerek megfelelő átvilágításáért, nem vagyok felelős az adatvédelmi gyakorlatukért.

 

6, Adatkezelés időtartama

A felhasználói adatokat mindig csak addig tárolom, amíg

jogi / számviteli / jelentési kötelezettségeim kötelezővé teszik, vagy

szükséges a szolgáltatás üzemeltetéséhez.

A tárolás időtartamának eldöntésekor figyelembe veszem az adatok mennyiségét

a szivárgás jellege és érzékenysége, valamint a szivárgás magánéletre gyakorolt lehetséges hatása

esemény esetén.

Adózási okokból meg kell őriznem az ügyfelek számlázási és vásárlási adatait

legalább 8 évig a jogi kötelezettségeink teljesítése érdekében.

Bizonyos körülmények között felhasználhatom az adatokat névtelen formában

statisztikai célokra, ebben az esetben határozatlan ideig tárolok információkat nélkül

adat.

 

7., Látogatói jogok

Az Európai Unió polgáraként az Általános adatvédelmi rendelet (GDPR)

A következő jogokat biztosítják a webhely felhasználói:

a, Hozzáférés a személyes adatokhoz

A Weboldal felhasználóinak joguk van a Hanging Jewellery által tárolt másolatot kérni

személyes adatok. A kérelmet általában ingyenesen teljesítik, a

az alkalmazástól számított 14 napon belül.

Ismételt, visszaélésszerű, ésszerűtlen adatigénylés esetén Függő ékszerek

mérsékelt összeget számolhat fel az adatok megadásáért, és ez további időtartamra is szólhat

szükséges az adatok megadásához.

Ezenkívül a Hanging Jewellery megköveteli a személyazonosság igazolását az adatok kiadásakor

a visszaélések megakadályozása érdekében.

b, A személyes adatok módosítása

Ha a személyes adatokat módosították vagy helytelenül adták meg, a

a felhasználóknak joguk van az adatok módosítását kérni. Személyes adat

a változtatáshoz látogasson el a logologohandmade@gmail.com címre.

c, Kérje a személyes adatok törlését

A felhasználóknak joguk van kérni minden személyes adatuk törlését. A kérés

A kéréstől számított 14 napon belül ingyenesen szállítok. A személyes adatok törlése

után a felhasználói fiók nem lesz elérhető, így bármilyen anyagot vásárolt

hozzáférhetetlenné válnak a felhasználói fiókhoz társított személyes adatok miatt

elengedhetetlen a szolgáltatás eléréséhez.

A Függő Ékszer személyes adatok törlésével kéri a személyazonosság igazolását

a visszaélések megakadályozása érdekében.

d, Kérjen korlátozást a személyes adatok kezelésére

A felhasználóknak jogukban áll, hogy kérésükre korlátozzák adataik elérhetőségét

harmadik felek (szervizpartnerek). A kérelem benyújtása során

meg lehet nevezni a korlátozandó szolgáltató partnereket is.

Fontos megjegyezni, hogy együttműködés bizonyos szolgáltatókkal

elengedhetetlen a webhely működéséhez.

A Függő Ékszer személyes adatokkal kéri a személyazonosság igazolását

az átadás korlátozása előtt, a visszaélések megakadályozása érdekében.

Magyarországon az adatvédelemmel foglalkozó hivatalos szerv a Nemzeti

Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH). A

Az adatvédelmi jogaikról a NAIH honlapján tájékozódhat.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság,

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22 / C., Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.:

5.,

Telefon: 06.1.391.1400,

Fax: 06.1.391.1410,

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Weboldal: http://www.naih.hu

 

8. névtelen adatok és „sütik”

A logojewellery.net oldalon az e-mailekben és a hirdetésekben az ún

Cookie-k és hasonló technológiák, például követőkódok,

pixelek, amelyek a felhasználó beleegyezése után aktiválódnak.

Ezek a technológiák segítenek jobban megérteni a felhasználói viselkedést

és érdeklődés, ezáltal elősegítve a magasabb színvonalú és hatékonyabb működést.

Célom a logojewellery.net felhasználóbarát és

legyél személyesebb. Ha a felhasználó le akarja tiltani ezeket a

a nem személyes adatok rögzítésére szolgáló technológiák, ezt a következőképpen lehet megtenni

módokon:

- a weboldalon található süti figyelmeztetések letiltásra használhatók

Betöltés

- letiltva a "sütiket" a böngészőben